Opinie o mnie

To miejsce gdzie można wpisać swoją własną opinię o mnie, moim sposobie pracy, o tym jak Wam się ze mną pracowało.

Jednocześnie osoby, które dopiero chcą ze mną pracować mogą się dowiedzieć jak widzą mnie inni 🙂
Zapraszam do wpisów i do czytania.

16 Thoughts on “Opinie o mnie

  1. Aniu, Twój spokój i opanowanie są godne podziwu. Posiadasz niezwykłą intuicję w stosunku do innych, świetnie czytasz emocje ludzi i trafnie je określasz. W kontakcie z Tobą miałam poczucie bezpieczeństwa, ponieważ czułam, że Twoja wrażliwość nie pozwoli na to, abym odczuwała jakikolwiek dyskomfort. Dałaś mi poczucie zaopiekowania.
    Gdy myślę o Tobie w emocjach pojawia się poczucie bezpieczeństwa, zadowolenie, odprężenie, spokój.

  2. Asia on 20 maja 2014 at 21:33 said:

    Bardzo miła, ciepła, sympatyczna osoba, wzbudzająca zaufanie.

  3. Magda K. on 13 maja 2014 at 10:36 said:

    Brałam udział w warsztatach „Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby do nas mówiły” współprowadzonych przez Anię. Moja opinia – cudownie, profesjonalnie prowadzone zajęcia,wiedza tematyczna poparta przykładami zaczerpniętymi z życia codziennego, co sprawiało, że naprawdę można było z nich czerpać i otworzyć się bez skrępowania.

    Na poparcie tego co powyżej dodam, że wybieram się na kolejne warsztaty prowadzone przez Anię.

  4. Ewa on 3 maja 2014 at 15:28 said:

    Ania jest świetnym psychologiem,a także osobą która umie zebrać grupę osób i zachęcić do wyjazdu w ciekawe miejsca.Tak było ze mną,zaproponowała mi wyjazd w góry Pieniny,na początku trochę się wahałam,ale myślę że podjęłam świetną decyzję zgadzając się.Ania zaplanowała każdą minutę naszej wyprawy,nie było straconego czasu,zdobyte szczyty,spływ Dunajcem,Krościenko,wycieczka rowerowa po Słowacji,było cudownie.Podsumowując,czas spędzony z Anią Mućka nie jest czasem straconym.Polecam ją jako psychologa i organizatora cudownych wycieczek.

  5. Paulina on 30 kwietnia 2014 at 11:16 said:

    Chciałam wszystkim bardzo serdecznie polecić wyjazdy z Anią Mućka. Jest to osoba świetnie organizująca wszelakie wyprawy, o czym miałam okazję osobiście się przekonać już trzy razy. Rok temu Ania wpadła na pomysł żeby zorganizować wyjazd dla grupy kobiet. Wzięłam w nim udział i było to naprawdę niesamowite doświadczenie, które do dziś wspominam z uśmiechem na twarzy. Wraz z Anią i grupą przesympatycznych choć zupełnie mi wówczas nieznanych, kobiet pojechałyśmy w Pieniny. To Ania praktycznie zorganizowała całą tą wyprawę. Zaplanowała każdy detal – od rezerwacji biletów na pociąg poprzez zaplanowała trasy pieszych wędrówek po górach aż po inne atrakcje takie jak spływ Dunajcem czy rowerowy wypad do Słowacji. Świetnie sprawdziła się w roli koordynatora i osoby integrującej grupę. Była bardzo wrażliwa na sygnały płynące z grupy i w elastyczny sposób podchodziła do swoich planów umiejąc je dopasować do aktualnych potrzeb uczestniczek. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić współpracę z Anią Mućka.

  6. Iwona on 30 kwietnia 2014 at 11:12 said:

    Babski wyjazd w Pieniny! Wyjazd odbył się w sierpniu w 2013 roku. Organizatorem wyprawy była Anna Mućka.Ja osobiście byłam bardzo zadowolona z tej podróży, gdyż przy każdym miejscu atmosfera była bardzo zabawna i pomimo zmęczenia zawsze ocierałam łzy radości.Mi podobał się wyjazd na Słowację ponieważ jechałyśmy tam rowerami, przy czym mogłyśmy zobaczyć wiele ciekawych widoków. Również ciekawym doświadczeniem był spływ kajakowy Dunajcem oraz zdobycie szczytów ‚Trzy Korony’ i ‚Sokolicy’. Anna okazała się bardzo dobrą organizatorką. Uważam że każdy wyjazd z Nią będzie radosny i pełen niezapomnianych wrażeń.

  7. Aneta on 30 kwietnia 2014 at 11:08 said:

    Podczas zeszłorocznych wakacji miałam przyjemność uczestniczenia w wyjeździe zorganizowanym przez Anię. Były to jedne z najprzyjemniejszych wakacyjnych chwil spędzonych w cudownej atmosferze. Wyjazd był też dla mnie próbą ucieczki od codzienności, odnalezieniem siebie, swoich potrzeb, pasji…co dzięki życzliwym osobom, zwłaszcza pozytywnie nastawionej do świata, a przy tym asertywnej Ani- było możliwe. Jeszcze raz dziękuję za to, że mogłam z Wami poznać ten mały kawałek świata. Zwłaszcza dziękuję organizatorce wyjazdu za doskonałe jego zaplanowanie.

  8. Renata on 28 kwietnia 2014 at 20:13 said:

    Bardzo ciekawy warsztat Ani „Ja asertywna”, w którym miałam przyjemność uczestniczyć i który potraktowałam ogromnie serio – uświadomił mi jak wiele muszę się w życiu jeszcze nauczyć, aby być … asertywną.
    Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Ani i ogromnie dziękuję jej za cenne, wypunktowane wskazówki przekazane podczas warsztatu.
    Ze względu na jej zaangażowanie w wykonywaną pracę,tak wielkie poświęcenie uwagi każdej uczestniczce, wzbudzenie motywacji do działania – widzę w niej przyszłą Louise Hay, czy też naszą Ewę Foley.

  9. Monika on 28 kwietnia 2014 at 19:55 said:

    Warsztat z asertywności prowadzony przez Anię bardzo ciekawy i pomocny.Ania to osoba rzeczowa i otwarta. Doskonale czuwa nad właściwym torem szkolenia,umie wysłuchać, a jednocześnie przystopować uczestniczki kiedy odbiegają od głównego tematu zajęć.

  10. Miałam okazję być na warsztatach prowadzonych m.in. przez Anię i zapamiętałam ją jako wnikliwą obserwatorkę, z bardzo dużą uwagą słuchała co uczestniczki mają do powiedzenia i podążała za tym. Polecam bardzo gorąco warsztat z Jej udziałem.

  11. Sylwia on 28 kwietnia 2014 at 13:07 said:

    Miałam przyjemność pracować z Anią jako coachem przez kilka miesięcy. Urzekła mnie jej umiejętność słuchania i wnikliwej obserwacji. W toku coachingu dzięki umiejętnie stosowanym przez Anię narzędziom wiele dowiedziałam się o sobie. Przy jej wsparciu podjęłam ważne dla siebie decyzje i wyznaczyłam cele, do których realizacji teraz dążę. Dzięki coachingowi z Anią zaszły w moim życiu pewne zmiany i otworzyłam się na sprawy, które wcześniej były głęboko ukrywane. Jestem jej za to bardzo wdzięczna i serdecznie polecam pracę z Anią osobom, które chcą poczuć się wysłuchane i które chcą poznać siebie lepiej i zmienić coś w swoim życiu.

  12. Mirka on 27 kwietnia 2014 at 21:08 said:

    Byłam na pierwszej części,bardzo ciekawy warsztat,polecam gorąco.Zmiany już wprowadzam w życie.Bardzo chętnie pójdę na drugą część -w sobotę. Pozdrawiam Mirka

  13. Bardzo ciekawy, interesująco poprowadzony i przede wszystkim pomocny i uświadamiający warsztat. Osoba prowadząca konkretna i otwarta.

  14. Dorota on 27 kwietnia 2014 at 18:21 said:

    Ani dziękuję za pokazanie mi granic.

  15. Na warsztatach prowadzonych przez Anię nauczyłam się kilku prostych, zdawałoby się, sposobów jak rozwiązywać konflikty, jak usamodzielniać dzieci, jak egzekwować konsekwencje, nie raniąc ich przy tym. Warsztaty te pozwoliły mi wzmocnić więzi i pogłębić relacje z dziećmi i z moim partnerem.
    Fajnie było obserwować jak zmieniają się zachowania moich dzieci w reakcję na zmianę moich zachowań.
    Gorąco polecam te warsztaty dzieciatym i niedzieciatym.

  16. Spokojna, sympatyczna, otwarta osoba prowadząca.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Post Navigation